Godmorgon!

Jag håller fortfarande på med min debatt, det går så otroligt dåligt att det känns pinsamt! Äh, jag börjar komma över tvångstankarna att man inte är något värd om man "bara" får vg. Imorgon kan jag klara mig med ett G - som en tjej sa igår på TV, ett G är ju faktiskt målet, det är ju därför det heter Godkänt. Nu hade hon i och för sig dyslexi och fick kämpa för allt hon åstadkom i skolan, men jag tyckte ändå att det var en bra kommentar. Satsar man på G blir man så himla glad när man får ett bättre betyg.

Idag blir det simning, jag vet inte om jag hinner imorgon, men 50 igår och 40-50 idag så får det väl räcka sedan. Och snart pker jag till Berlin! jag vet att jag tjatar, men hallå? BERLIN! Det är lite som att vinna miljonen på triss och sedan upptäcka att man har en x10-ruta också. Way.


Dags för valborg

Eftersom jag är bortrest när kungen fyller år och häxorna ska jagas iväg med stora eldar funderar jag på om det är dags att bjuda in till fusk-valborg nästa onsdag? Sola, grilla och glassa på uteplatsen vid mig lägenhet?
Ja eller nej?

Planerar...

Idag skriver jag debatt. Jag tror jag kommer låta som en inbiten moderat där jag sitter och talar för att vi ska ha ett privatiserat samhälle. Lite knöligt bara att jag är så dåligt insatt i ämnet att jag knappt vet vad det innebär. Kurt Cobain hjälper mig genom denna pärs samtidigt som jag funderar lite på studentflak, frisyrer och pengar till Berlinresan. Min mamma är bra dock, hon gav mig tillåtelse att ta mitt inackorderingstillägg till att handla mat och tunnelbanekort där nere i staden jag älskar efter mina tre dagar där förra året!

Något mer jag funderar på är varför trafikskolorna i Kristianstad inte har några hemsidor?! Jag har bestämt mig för att ta en intensivkurs istället för att sitta och traggla i två år där jag ändå aldrig skulle lära mig något. Jenny tog ju körkort på några veckor, då borde väl jag också kunna? Någonstans måste ju pappas gener flyta genom bådas våra ådror, eller hur? Jenny, om du läser det här, kommer du ihåg vilken trafikskola du gick på?

Hör av mig senare, jag ska strax iväg till banken och senare åka vidare mot badhuset. Jag har ju inte simmat sedan i fredags nu, vilket känns lite dumt.

Nä hörrni, text säger mycket - bilder säger mer, här har ni mitt liv de senaste veckorna!


En dag av kärlek när Fredrik, Hassel, Karin, Tobbe och Emelie anordnade en anti-mobbningsdag som projektarbete. Riktigt bra jobbat av dem!



Racea, sola och bara chilla i parken med Bettan och Anna


En kväll i parken innan Nordpolen spelade på Söderport. Erika och jag mötte upp Bettan och Moss. Senare kändisspottade vi allas våran Henrik Rydström!


Plugg på biblioteket. 7000 papper och ännu fler uppgifter. På ett ungefär. Och jag går ändå på vad vi kallar för "den pappersfria skolan". Yeah, right...


Middag och kompisar. Mycket disk och ingen ork. Fy vad min lägenhet inte var rolig den här dagen! Jag tackar de som lämnade pantflaskor dock. För slitet att panta burkar får man en liter mjölk! ;)


Bettan, jag och Erika var på Fredriksskans och såg en pinsam match mellan FF och Halmstad. Efter gårdagens match mot Örebro är jag väldigt sugen på att gå över till Elfsborg. Men säg inget till Philip. Han skulle bli så odrägligt nöjd då..!


Min studentklänning anlände från Kii! Är jävligt nöjd och funderar på vilka skor jag ska ha. Antagligen de med nitar eller de grå från Spanien. De senare måste jag dock klacka om. Suck. Jag skulle gjort det för månader sedan egentligen!


Good morning people,

Sitter i skolan, som vanligt. Lyssnar på Peter Doherty och skär lite i Kapa-fixskivor. Det är inte det bästa intellektuella stimuli, så jag får väl vara tacksam att jag inte heter Albert Einstein och har varit död i hundra miljoner år. Har sovit hos Erika inatt, jäkligt kul, men det blev sent och skolan börjar tidigt. Det går säkert bra, några koppar kaffe och en simträning att se fram emot. Jag föll för badhusets erbjudande om ett månadskort för 99 kronor och gick dit igår. Jag hade glömt hur skönt det är att  simma! Man flyter liksom omkring och faller in i en trans, hjärnan blir helt bortkopplad och plötsligt har man simmat några längder. Tog en mjukstart igår dock, simmade 30 längder. Idag ska jag ju på fotboll (Kalmar FF-Örebro, 18.55 - missa inte!) så jag ska simma så mycket jag hinner, men simning går ju så himla fort att klara av!

Förresten, jag åker till Berlin nästa torsdag, är det någon som känner någon jag kan ta kontakt med där nere och kanske till och med göra en intervju med?

xo,

Detta krångliga FN.

Hela dagen har p3 diskuterat huruvida den svenska delegaten på FN:s antirasismkonferens gjorde rätt som gick ut från lokalen bland många andra då Irans Mahmoud Ahmadinejad anklagade Israel för att vara en rasistisk stat med mycket av ansvaret för konflikterna i området. Själv tycker jag att det faktiskt var ett riktigt bra sätt. Visst förstår jag de som anser att man borde stannat kvar och lyssnat för att sedan tala igenom detta kontroversiella framträdande, men ibland är en tyst manifestation det som fungerar bäst.
Den norska utrikesministern Jonas Gahr Störe valde dock att stanna, även om det spekuleras i huruvida han gjorde det för att han ville låta talaren föra fram sitt budskap eller för att han var näste talare på tur. Han valde att godta Ahmadinejads åsikter som en sätt att använda yttrandefriheten, men tog avstånd från iranierns budskap:

"Jag tar starkt avstånd från den tidigare talarens synpunkter. Han placerar sig vid sidan av, i strid med konferensens anda.
- Norge kommer inte att acceptera att en udda fågel kidnappar de mångas arbete"
(citat från DN)

Synd för FN bara att så många länder valde att inte dyka upp. Viljan att skapa en enad värld blir ju lite smutskastad när bland annat USA väljer bort en sådan här konferens.

Nä, hörrni smarta människor i världen: passa på att bli engagerade. När jag blir nästa Åsne Seierstad (fast med korrekta källor) kan jag förmedla era budskap och på så sätt förmedla era kunskaper!

xo,

Yes, mitt historiearbete rör sig framåt!

... Inte för att jag skrivit något på det, men jag har i alla fall bokat in en intervju med Sofia som var i Sarajevo med RKUF på påsklovet och lärde sig lite om det. Den ska jag se om jag kan genomföra imorgon, och så ska tydligen Erika och jag gå till biblioteket och spela tv-spel med någon av bröderna Elm av någon anledning. Ibland skrämmer Erika mig faktiskt lite!

Jag insåg igår att jag antagligen åker till Berlin om två veckor. Läskigt och jag vet inte... Roligt? Jag har ju bara varit i Berlin en gång, det var för ganska exakt ett år sedan, och då älskade jag staden. Nu är det upp till bevis, älskade jag staden då för att det var sol, värme och för att jag fick dricka öl, eller älskade jag staden för att den är fantastiskt, otroligt jättespännande? Det kan ju inte vara språket, för trots att jag försöker tänka att alla ska älska alla är det något med tyska som låter så avhugget och kort att jag inte riktigt klarar av det... Det känns lite som att man blir utskälld i varje mening. Dumt tänkande kanske, men jag kan till mitt försvar säga att jag inte nödvändigtvis tycker sämre om tyskar för det. Jag förstår ju faktiskt inte deras språk, så oftast pratar de engelska med mig. Och när de faktiskt pratar tyska är det för att skälla ut mig för att jag inte förstår vad de säger där jag står på mitt öländska sommarjobb och inte vet hur man säger "Nej, vi har inget glutenfritt, vi kan tyvärr bara erbjuda mjölfritt eftersom det finns risk för mjölsporer i luften i vårt lilla bageri" på tyska. Det är nog därifrån jag fått min motvilja för språket.

Ja, ja. Nog om det. Lykke Li livar upp min lägenhet, Youth novels är en väldigt fin skiva och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag använda min håltimmestid till att plugga är det tänkt. Välbehövligt, så länge jag orkar mig upp ur sängen... Jag lär mig ju aldrig!
xo,

Jag har världens sötaste syster;

Maja har lärt sig skicka sms. Igår visslade det till i min lilla röda, och det här stod att läsa.
"Hej kajsa jag har jort nogot som du inte kan jöra förutom att äta kött maja ps svara fort"

Detta meddelande följdes, när jag frågade vad hon gjort, av detta:
"Kört traktor själv ken på den maja"

Hahaha, utan Maja och Matilda hade nog inte jag varit samma människa. Både på gott och ont!

In sickness and in... sickness?

Jag är sjuk. Nu igen. Det måste bero på att Kalmars väder idag varit hemskare än en lönedag på IKEA samtidigt som man har migrän. Och att jag kanske stod ute i detta helvetiska väder under en hel fotbollsmatch och såg Kalmar FF förlora mot Halmstad av alla lag. Suck.
Ja, ja. Biljetten var gratis (Bettan fixade och bjöd med Erika och mig) och det var trevligt ändå. Förutom när jag tappade känseln i fötterna och höger tumme, men det fixade sig med kaffe och fingervantar.

Min helg har varit riktigt fin i övrigt kanske ska tilläggas! Fredagen bestod av lunch med Jenny, Lollo och en hel drös av Jennsy vänner eller vänners vänner, och på kvällen lite födelsedagsfirande för mig så här en månad efter den stora dagen. Efter en förfest här åkte de flesta till Palace, så även jag. Ett stort misstag eftersom jag ju faktiskt inte tycker om att dansa, men jag gav det ett försök och gick sedan med Erika till KM. Vart Kalmarborna befann sig är dock ett mysterium. De enda vi träffade var några gamla kompisar till Erika från Runsten och resten var människor vi aldrig sett! Hassel mötte upp sedan i alla fall, pigg och glad och jag tog nattbussen hem efter ett besök på café Corner.

Igår skulle jag ligga och slappa hela dagen, men istället cyklade jag till Mediamarkt och fixade ett par hörlurar till min mp3, finally! Jag har saknat den gröna mp3:n som man skrev dikter om på svenskan i nian! På kvällen skulle jag gå och lägga mig i tid, men Bettan smsade och undrade om jag ville spela lite kubb och hänga med henne och Joel innan de gick ut, så det var bara till att dra med Erika dit, och självklart slutade det med att vi gick till KM bara för att se vad det var för folk ute. Bara tråkigt pack insåg vi och skulle gå hem, när vi plötsligt mötte en massa människor på Larmtorget. Det slutade med att vi satt och pratade med Calle till 4 på morgonen medan han väntade på att hans skjuts skulle komma innan vi cyklade hem till Erika och sov till mitt på dagen idag. Väldans skönt.

Nu känns det som om inlägget vandrar iväg till att bli en loggbok av tråkigheter. Hade jag orkat radera hade jag gjort det. Men jag lyssnar på Jose González, dricker te och förbannar Balkanuppsatsen jag fortfarande inte skrivit. Studenten är lite för nära nu, och jag har egentligen inte tid att ploja runt. Men det är plugg och isolering (=depressionen är nära) eller socialt liv och mindre krav på att jag ska sätta mvg:n (=ett väldigt fint liv).

När jag är 25 ska jag växa upp-
xo,

Jag kan fortfarande inte se att vi är lika, men min studentmössa kom och jag ville visa den.


Min kväll var otroligt fin,

... Hur var er?

Jag var i alla fall hos Calle och Ebba i sjöboden och grillade. Grillad svamp (laglig sådan, champinjoner var det!) och läskig sojakorv med holiday mix dip. Svampen var god, resten var... intressant. Men nu har jag testat! Jess kom vid halv 7-tiden eftersom vi bestämt att vi skulle ta en mini-roadtrip med lite kaffe. Det slutade med att vi gav oss ut för att hitta raukarna i Byrum. För er som inte är insatta i Ölands geografi (vilket inte Jessica och jag var) så tar det ungefär 40 minuter att ta sig till de stora randiga stenarna i vattnet från Kårehamn där vi befann oss. Lite kyligt och lite fel väg, eller fel och fel, vi hamnade ju rätt fast det var lite knöligt och tog lite tid, men vi kom fram i alla fall!

Nu ska jag packa, imorgon flyttar jag hem och ska fira min födelsedag så här en månad för sent. Det ska bli skönt att komma över bron, även om den här veckan varit skön! Och jag har sämre samvete än en djurrättsaktivist som krockat med en älg för allt pluggande jag borde ha gjort men aldrig gjorde. Äh, skit samma. Det löser sig!
Godnatt,

Fy fan vad skönt att bli mörk när allt är ljust

Jag är nyblonderad, det är ljust ute och sommaren är i antågande. Som vanligt måste jag då skaffa fram en svart bloggdesign. Typiskt mig att inte klara av att vara tjejigt rosa och puttenuttig, men det går lätt så när man växt upp på landet med en pappa som anser att Dieselt-shirts är den där vita med arlakon han hade när han tankade traktorn och som anser att en människa från fastlandet är invandrare. Fint som snus.

Nu ska jag tvätta. Sedan ska jag till Kårehamn och grilla med Ebba och Calle innan Jess kommer och hämtar mig för en mini-roadtrip till okänd destination. Det är en fin dag.

Förresten, ni som läser - kom med kommentarer. (Hassel, håll inne med Ebba von Sydow-kommentarerna! Ebba säger-perioden är slut nu!)

? :

Fråga kolon (:) Varför är det så jäkla svårt att hitta kläder när man behöver dem men så smärtsamt lätt att hitta dem när man är pank?

Jag vill ha ett par skor till imorgon. Hittar inga, och jag vet att jag har, typ, fyra eller fem par högklackade skor hemma i Kalmar, men de behöver alla klackas om, utom de förrädiska 12-centimetrarna som inte direkt lämpar sig för en kväll på Palace. Nedrans fan som jag tycker om att säga. Jag piggar upp mig med att lyssna på Nordpolen, Peggy Lejonhjärta och Mr. Doherty. Och så löser jag korsord, beställer studentklänning och suger i mig av berömmet får min spenat- och fårostpaj. Ibland, som dagar som denna, då känner jag mig jävligt bra. Jag tror det är de här dagarna min familj brukar vilja slå något extremt hårt i huvudet på mig, men idag är alla glada, för mamma och pappa har möte om att go high-tech och bygga robotar i en ny ladugård (Blondinbella, Ebba von Sydow - släng er i väggen, vill man vara i framkant ska man vara teknikbonde) och är så glada över att de kanske kommer minska sina arbetstider med 100 timmar om dygnet. De är faktiskt så glada att jag tror jag ska fråga om jag kan få köpa den där klänningen från Kii jag tittat på. Det är ju alltid värt ett försök. Fest! (Hör av mig om det går som jag vill!)

Torsdag,

Äh, det där med jobbsökandet gick inte så bra, och jag blir lite nervöss efter som jag nu sagt att jag tänker åka till Australien. Hmm. Hur ska jag ta mig ur det här?!

Syskondagarna med Matilda var  jätteroliga förresten! Matilda fick bestämma allt vi skulle göra, så det blev två luncher på McDonald's, tusen leksaksaffärer och lite bio. Inte något sunt leverne men Matilda verkade nöjd och jag var glad!

Nu är klockan kvart över sju och av alla underbara saker jag skulle kunna göra nu - alla stavas sömn - ska jag åka och handla. Fy vad hemskt. Men då får åtminstone jag välja maten i framtiden. Hoho.

Cross your fingers, folks

Och önska mig massor med lycka till, för idag ska jag och min kusin Calle söka sommarjobb! Om det inte går vägen tänker åminstone jag dränka mina sorger i ett Working Holiday Pass i Australien, och i så fall blir jag borta i ett år. Jag skiter i att jag är pank, jag tar mina besparingar och sticker helt enkelt. Calle blir det väl värre med, han har ju två år kvar till studenten, men han får överleva ändå! ;) Någon som vill följa med kanske? Eller som har erfarenhet, så att jag inte gör allt fel? Ja, ja. Något måste väl hända idag.

Efter jobbsökandet tar jag i alla fall med mig min lillasyster Matilda och åker in till Kalmar, hon fick nämligen en ensam-dag med mig när hon fyllde år för en månad sen! Vi ska gå på bio, jag tror hon ville se Bolt, en animerad hundfilm, och det passar perfekt eftersom det är eftermiddagsmatinén. Annars kan hon och jag gå och se Kenny Starfighter, även om jag såg den med Erika för ett tag sedan..!

Nä, nu måste jag gå och packa - av någon anledning har jag flyttat hem alla mina användbara kläder till Öland för den ynka veckan jag skulle vara här (som nu krympt till en total av 3 dagar..!) Keep your fingers crossed hörrni!
x,

Jag skulle kunna döda för mixade frysta jordgubbar nu,



... istället går jag runt och spelar lite fejk-tennis med skumgummiboll och plastracket iförd min high-fashionutstyrsel jag alltid har på Öland: Grön Parist-shirt strl XXL, svarta långkalsonger med vita, synliga, sömmar, oborstat hår. Och allt detta toppas av ett par svarta lackballerinas med rosett. Isn't it lovely?

Efter påsk,

Det där med att inte äta dåligt socker på en månad försvann liksom ur min värld så fort jag kom till Öland. Det har ju varit påsk och jag har ätit både choklad och druckit påskmust. Fast påskmusten var inte speciellt god, så jag har åtminstone skurit ner på det! Äh, strunt samma - just nu är jag inne i en fin period med kompisar, fester och bara skönt häng! I framtiden ska det dock inte vara riktigt lika mycket fest som i lördags, jag kan bara skatta min lyckliga stjärna att kameror inte befann sig i Borgholm just då! Men, men - alla gör vi ju snedsteg någon gång, och pappa verkade lycklig över att få pika mig hela dagen efter, alltid ska ju någon må bra!

Nu sitter jag i köket och längtar iväg. Inte för att jag bråkat med familjen eller så, faktiskt inte, men jag har varit lite rastlös sedan jag pratade med Kerstin och nu vill jag antingen åka till Uppsala eller kanske Jönköping (mamma ska dit, så jag har skjuts i så fall). Kanske åker upp nästa helg eller så. Någon som ska med?

Godmorgon!


Idag mår jag mycket bättre, mest troligt för att det var så himla kul igår kväll! Erika och jag satt och kollade på fotboll (Liverpool-Chelsea, jävla Chelsea som kom ikapp från 1-0 till 1-3...) när mina sysslingar Sara och Alexandra dök upp. Alexandra går i Eriaks klass, och hon hade även två kompisar med sig som Erika kände, Bea och Kerstin hette de. Eftersom det är ungefär lika lätt att hitta en sittplats på KM en fotbollskväll som det är att vända en pannkaka i luften genom att snärta med handleden (helt jävla omöjligt. jag har testat.) så satte vi oss i lilla rummet och pratade en massa. Alex, Sara, Bea och Kerstin ville dock dansa så de stack till Bistro medan Erika och jag satte oss hos några hon känner och såg slutet av matchen samt hittade lite människor att prata med. Helt sjukt kul var det! Särskilt när vi hittade en ny kompis med namnet Sven. Man kan inte heta Sven om man inte vill att folk ska sjunga om det, så efter presentationen var det inte bara kört det var totalt kvaddat in i en bergsvägg och Erika och jag fick låten Sven är min vän på hjärnan!
Kvällen avslutades med Erika, jag, Sven och hans kompis Hugo som satt och snackade musik och Söderport över en kaffe på Corner. Det slutade med att vi fick veta att Sven och Hugo var med bland initiativtagarna till Söderportsbokningarna, så nu ska Erika och jag dit och se Nordpolen imorgon, kanske ska vi träffa våra nya bekantskaper, annars ska vi bara ha kul!
x,

shoop-shoop-idooooooo

Nä, nu får den här dagen fan i mig vara slut. Jag tänker åka hem till tekannan, näsdukarna och filttofflorna och sedan ska Erika och jag fira påskledigheten med att träffa Sara och Alexandra på KM ikväll. KM är trevligt, det är kul att sitta och se en massa människor man inte träffat på evigheter. Nästa gång jag har internet är på lördag.
xo,

Gårdagen..

.. var förresten helt underbart bra. Fredrik, Hassel, Karin, Emelie och Tobbe hade sitt projektarbete, anti-mobbningsdagen, och allt var så himla bra! Lisbeth Pippings föreläsning var hemsk och samtidigt otroligt bra, men mest av allt var den intressant! 

Eftermiddagen spenderades med Batten och Anna, vi racade bilar i skogen, drack kaffe och solade i parken, precis som det ska vara! Min förkylning (som bara landade på min näsa igår morse, pang bom boff) mådde väl kanske inte bättre av det. Eller, jo. Förkylningen mådde så klart bättre men min kropp som är utsatt för den hatade den och slog tillbaka genom att ge mig ont i lederna och lock för öronen. Fuck that. 

... Och i förrgår blev jag tagen av polisen, 50 meter från min ytterdörr. Tydligen får man inte cykla utan cykellyse. Det är ju underbart vad polisen kan sysselsätta sig med viktiga uppgifter i samhället. Då gillar jag Bingolotto-Richard mer som intervjuade min mamma och som sedan gör så man inte hittar det på SR:s hemsida. Eller det kanske var TV? Äh, något var det. 


It's Snooooor!

Fan vad förkyld jag är. Om jag inte blir frisk snart tänker jag skriva ett brev till Reinfeldt och få subventionerat pris på näsdukar. Jag har fan i mig inte råd att köpa sånt hela tiden, men det vore ju synd för de andra 300 eleverna här på skolan om allt toapapper tog slut på varenda toalett för att jag råkar ha samma mängd av snor i min näsa som det finns vatten i Atlanten. Jag är bitter och sur, och sämst av allt osäker på om jag kan sticka till Nordpolenspelningen på Söderport på fredag eller om jag måste hem till Öland. den där skatteåterbäringen kunde gärna ha fått komma igår. 

Positivt är väl dock att Jenny kanske har fixat ett extrajobb till mig. Om jag bara kan lära mig spela kort kanske jag ska bli croupier, men jag måste ha ett jobb till, så idag har jag skrivit klart mitt CV och ska skicka det till caféet. Egentligen är jag ju på ganska bra humör, men att det regnar gör det jävligt svårt att känna. Imorgon kanske vårvärmen kan skärpa till sig lite och komma tillbaka till mig! 

They told me to put in a headline, and this is what I came up with. Love.

I Kalmar svävar produktiviteten högt över rimliga gränser idag. Tyvärr är det inte jag som jobbar, även om jag skulle behöva en hård spark någonstans för att komma igång! Lyckades försova mig idag, men kom i alla fall bara någon minut försent till historielektionen och insåg att min hjärna var helt döv för allt vad nationalism, Otto von Bismarck och slagen vid Sveciaosten/Holstein heter. Två timmars dravel med svar på frågor som jag på något sätt till och med kom igenom med beröm innan Seth skulle iväg och opereras och därmed gav oss resten av lektionen ledigt. I vanliga fall hade jag då stuckit hem eftersom jag bara har historia på måndagar - MEN idag var det ju självklart så att vi skulle på teater. Jag som är ungefär lika kulturell som en bananplanta. Ja, ja. 
Det var teater eller att boka tvättid, jag stack med några ur klassen till slottet och såg på Förödelsekalaset. En sjukt kul entimmespjäs med logiskt tänkande och en kille jag kände igen läskigt mycket men inte kunde placera. Dumt nog verkade han känna igen mig med eftersom han välkomnade mig med att säga "Men, var inte du här alldeles nyss?" Hmm, nu måste jag fundera lite på var jag kan ha sett honom innan. 
Med lite tur kanske jag ska få jobba på en festival i sommar igen, min lärare Mathias känner nämligen en som var med och startade Peace&Love och han kanske kunde fixa lite jobb åt mig. Det skulle vara helt jävla underbart - jag menar: Pete Doherty, The Kooks och Razorlight tillsammans med läskigt många andra akter?! Sing Hallelujah folks! Jag återkommer angående festivaljobbets vara eller icke-vara. 
Nu ska jag ta min racercykel av modell "Promenad" (på riktigt, faktiskt!) och racea bort till Maxi för att fira den fina vårdagen med mjölk och morötter. Idag börjar min pre-studentenmånad som ska vara totalt fattig på godis, kakor, glass, saft och läsk. Därför måste jag (indulge? svenskt ord?) sjuka mängder morötter, jag ska äta frukost varje dag och förutom skolmaten bara äta soppa. Soppor är jag en jävel på. Det och Billy's Pan Pizza. 


938954

Det var en tuff dag på Öland igår, jag gick upp redan halv åtta för att åka till Tina och färga håret. Jävligt snyggt belv det, och efter det trädde jag in i rollen som fönsterputsare. Om journalistikens fagra bana inte vill ta emot mig vet jag ju nu att jag kan ägna mig åt fönster istället!

Kvällen bjöd på festligheter, Eric hade sitt traditionella Wollinska Villan House Party, WVHP, och som vanligt samlades det folk från överallt i det läskigt stora huset. Vi åkte dock hem tidigt, Lovisa som körde skulle börja jobba vid 6 imorse, och jag var trött så ví var väl hemma till halv tolv.

Nu måste jag fixa lite mat. Lovisa leker 1800-talstant som måste så årets grönsaker där borta i hennes nya hus (även kallat "festivaltältet med fasta väggar"!). Det blir säkert fint det där.
x,


8349283

Jag är så jäkla trött idag, har haft en ganska fullspäckad vecka och så kommer det fortsätta - jävligt mycket skönare än att bara sitta och hänga i min ensamhet på Fatabursvägen i alla fall. Fast det ska jag i och för sig göra idag, jag måste verkligen göra klart min religionsuppgift. Tur för mig att jag faktiskt gillar hinduism och buddhism - det blir enklare då!

Nu är jag i skolan och gör en planering inför Berlinresan i slutet av månaden. Det enda som känns surt är att jag är den enda med färdiga planer och nu kanske inte kan följa med. Studiebidraget borde höjas till 3000 i månaden enligt mig. Då skulle man till och med kunna pensionsspara!

RSS 2.0