Letter from Spain


Vi mår bra, vi har boende, jag ska fixa pengafrågan mamma! Älskar er allihop, och vi ses nästa helg! 
Happy halloween! 
xoxo,

möjlighet 2

Men om man skadar sig riktigt hårt och måste bo på sjukhus i en vecka - det blir väl ganska billigt med EU:s försäkringskort?

...

Jag funderar på om de forfarande skulle vägra låta mig bo på skolan om jag bosätter mig precis utanför grindarna? Det ska ändå inte regna på nätterna nu.

Situationen just nu:

Situationen just nu:
Klassen åker imorgon, Sofia kommer på kvällen - vi hade boende, så länge Wiggo sa att det var okej (Jag kollade upp att det var okej innan jag åkte hit, så det skulle inte vara några problem)  MEN nu går idioten och säger att jag inte får bo här. Wow. Jag har knappt pengar till maten för den här sista veckan, KNAPPAST pengar till hotell. Många fula ord flyger ur min mun idag.

Sista helgen med folket,

Okej, dålig uppdatering här, I know, men min dator tycks vara oförmögen att koppla upp sig till internet och trots att vi har ändrat alla inställningar som ska ändras fungerar ingenting. Har därför brutit mig in på Tobis dator för att göra en liten sammanfattning över mitt liv här den kommande veckan.
  1. Den här helgen är avskedshelgen
  2. På måndag kommer nya baueromgången
  3. På tisdag åker min älskade Spanienklass
  4. På tisdag kommer Sofia till Malaga, då får vi sova på flygplatsen eftersom tågen slutar gå vid 6
  5. På onsdag har jag ingen aning om vad vi gör mer än att vi åker tillbaka till Jerez, och hoppas hitta ett billigt boende eftersom skolan inte vill ha en 17-åring här...
  6. Onsdagen den 5/11 kl. 06.45 åker vi hemåt. Hoppas komma ända hem, vi ska nämligen byta flygplats och hela köret i London (det är låååångt mellan flygplatserna där tydligen), men vi har ändå 5 timmar så vi tänker positivt.
  7. Den 6/11 cirka 8.40 anländer vi till Kalmar Central. Då är det bara att åka till lägenheten, göra sig i ordning och sedan börja plugga. 
Just nu vet jag inte om jag ska börja med att vara sentimental över att skiljas från alla om bara några dagar, oroa mig för hur min budget kommer hålla om jag ska bo på hotell i en vecka, fundera på vad som ska filmas till reportaget eller bara gripas av panik vid tanken på att om tre dagar har jag ingenstans att bo.
       Men som alla vet, jag är inte den som är den, idag är det lördag, i natt skruvar vi tillbaka klockan en timme och ingen jobbar ändå, så nu tänker jag njuta till max av de här dagarna som är kvar! På måndag blir det ett serious talk med administrationen på skolan här, de har ändå vetat om att jag skulle stanna, så att säga att jag är för liten mindre än en vecka innan jag ska byta rum är jävligt elakt. Men det löser sig. Jag tänker räkmackor och jag tänker majonnäs! Och de som är som jag och är vegetarianer - ni får se på snygga bilder istället! :)



"Lilla" klassen



Rum 22, för att vi kan!

Dagen efter,

Idag är jag så sjukt trött efter invigningsfesten att jag knappt orkar skriva! Var med på festen till 3, och skulle egentligen gå och lägga mig efter det, men då kunde jag inte sova så jag gick och pluggade till 5 istället... Gick i och för  sig inte upp igen förrän vid halv tio, men ändå! Tänkte lägga upp lite bilder från innan festen började istället! 

Tjejerna i klassen innan invigningsfesten började igår


Willy drabbades av hemlängtan och klädde ut sig till Emil i Lönneberga!


"Mitt" grabbgäng: Momme, (en osynlig) Jesper, Chris, Philip och jag!


Sarah och jag! 

carta de un estudiante

OH MY GOD! Min syster har gått och köpt ett hus! Det är nog tur att nudlar finns i många vegetariska smaker med, och att potatis växer vilt på Öland..! Haha, GRATTIS LOVISA! 


Husköparen själv! 
(Jag vet vad du tycker om bilder på dig själv Lollo, därför lägger jag ut en där bara ditt nyfärgade hår syns..!)

       Sarah och jag har planer förresten! När vi kommer tillbaka till Sverige ska vi spela in en film i Växjö där vi gör allting baklänges. Nu pratar jag alltså inte om att spela in filmen åt "rätt" håll och sedan bara spela upp den baklänges, utan vi ska faktiskt göra allting baklänges och se om vi kan få ihop en historia av det! Haha, vi har sådana sjuka idéer - vi sitter och skickar "flaskpost" till varandra över e-mail där alla hemligheter som skulle kunna förvandlas till hemska rykten om oss själva avhandlas, istället för att prata och riskera att fel person hör - inte för att det skulle vara så farligt, men för att det käns lite agentaktigt att göra det! ;) Och igår när internet lade av satte vi oss istället och skrev brev för hand, vek egna kuvert och målade så där fint på breven som man gjorde när man var sju, sedan gick vi bort till den andra (tre dörrar bort, väldigt långt...) och sköt in brevet under dörren, knackade på och sprang därifrån. Det hade nog varit mindre jobb att bara sitta och prata, men omogna människor har roligare helt enkelt!
          Igår kväll dumpade jag plugget när jag tyckte att jag kunde böja tillräckligt många regelbundna verb (alla tre sorters böjningar!), och åkte in med los grabbs för att se på fotboll, Juventus mötte Real Madrid, och som seden är måste man ju heja på Reals motståndare! När vi åkte verkade det dock lite dystert, Juventus har jättemånga skadade spelare och Madridanhängarna Chris, Kim och de andra hörde på radion i taxin att Real ledde med 1-0 redan efter 5 minuter. Synd för dem bara att det var Juventus som ledde och att Juve sedan vann med 2-1. Ha, ha, ha! 
          Ikväll är det fest!

Min syster är bäst,

Lovisa, bra att du står på min sida! När jag kommer hem ska jag fan i mig äta linssoppa och moghrabiah och falafel och fetaost - HELA DAGARNA! Inte ett stycke kött ska komma in i min lägenhet nu! 
     Idag är jag på ett strålande solskenshumör, vädret är fint, vi har sett Campus el Sabios reklamfilm (det är den jag ska se på och gråta av saknad för alla som är här när jag kommer tillbaka till Sverige igen!) och maten var hur god som helst! Imorgon är det dessutom invigningsfest för skolan, tydligen är det en jättestrikt dresscode, så just nu ser det ut som om jag inte får gå ut från mitt rum eftersom jag inte har några kläder... Men ändå! Alla kommer hit! 
     Vi har dessutom haft redovisning av vad vi håller på med i projektarbetet för lärarna och Per-Erik (någon JB-höjdare) och det gick kanon. Han bad oss även säga vad vi tyckte var bra och vad som är dåligt med skolan, och vad som kan göras bättre inför kommande perioder - kändes skönt att äntligen få känna sig som om man spelar en roll i den här skolan och inte bara ska vara en marionett för att visa hur bra skolan är... 
      Nu ska jag återgå till att hjälpa Robert skriva texter om paella, och Evelina att skriva slutrapporten. Ni får se sen hur det har gått... Om jag hinner skriva mer, vi har det skriftliga slutprovet i spanska imorgon - estoy mucho nerviosa! Haha!
xoxo,

Jerez,

Varför finns det moln i Spanien?! Idag är det grått, grått, grått och vi har projektarbete. Tur att det är varmt i alla fall, så vi kan sitta ute på innergården och jobba - hatar att sitta instängd i ett klassrum i 3 timmar! På fredag ska allting vara klart, och jag avslutade precis arbetet med att översätta tapasrecept till engelska, och fixa bilder till dem. Just nu känns det som att arbetet har slöats ner ganska rejält, eftersom vi är nästan klara - men det kommer säkert dyka upp triljoner små saker som måste fixas, det brukar bli så helt enkelt. 
       Just nu vill jag mest bara gå och ätaaaaa, tengo hambre typ! Hoppas de har gjort någon mat till vegetarianerna idag, har fått någon skum känsla av att jag måste spy upp maten när jag äter kött. Väldigt skumt med tanke på att min vegetarianism endast är sprungen ur idén att jag ska bli piggare om jag utesluter kött ur min kost... Har dock inga planer på att bli bulimiker, så de dagarna de glömmer bort oss brukar jag festa på salladsblad med lite salt och vinäger på, hur gott som helst! 
       Pappa fyller år på lördag också, hoppas han kommer ihåg hur god plommonkräm jag gjorde för en månad sedan eller så, eftersom jag inte kan skicka någon present härifrån..! Haha, nä pappa, du får nog en present när jag kommer hem! ;) Nu är det nog bara 15 dagar kvar tror jag... Vi ses då! 
xoxo,

Sunny days,

Det är så här kul vi har här på Campus el Sabio, killarna gör living flykicks och vi andra sitter bara och asgarvar och väntar på att någon ska slå halvt ihjäl sig!


Liar, liar

"Alltså, jag festade ju och då dansade vi ju och sånt, men jag höll mig mest till läsk"
- sagt av Maja, 8 år.

Jag tror min lillasyster är myttare!

Framtidsplaner

Dudes, ibland är det skönaste som finns att sitta hemma och se på en film och bara mysa. Igår var det bästa som fanns att vara uppe till 8 på morgonen och dansa, för att sedan gå till ett helt tomt rum och sova helt ostört ända fram till 12! Så här skulle jag gärna ha det oftare, Tobi kanske kan stanna i Marocko några extra dagar?! Idag tänkte jag läsa lite Kotler, men först ska jag sova middag en stund, jag tror jag behöver det först. Det är bara 17 dagar kvar tills jag åker, 18 tills jag kommer hem... Sorry to say, men jag vill inte! Svenskt väder, svensk attityd, svenskt allt, hur ska jag ställa om till det igen från att ha kunnat mixa mellan spanska, svenska, norska och, i vissa fall, engelska seder?! 
     Jag saknar att kunna baka scones, though. Och att kunna tvätta när jag vill, och att förstå varje litet ord på flingpaketen och schampoflaskorna. Och jag saknar att göra mamma och pappa galna genom att sitta vid datorn en hel dag för att sedan förflytta mig till tv:n när de klagar på att jag aldrig gör något. Och jag saknar Fatabursvägen! 
     Jag tror jag kommer hem ett tag. Sedan måste jag skaffa ett jobb efter skolan, för i maj tänker Sarah och jag komma tillbaka! Sedan är det ju Hultsfredsfestivalen i juli och då ska vi bo i Camp Campus! Mysigt värre, haha! Och efter juni är jag ju klar med skolan så om jag tar ett sabbatsår, då kan jag komma hit och plugga spanska. Jag har framtiden för mig helt enkelt. Mysigt! 
xoxo,

Lördag!

Gudars skymning, vilken lång dag det här har varit! Jag är hur seg som helst och det enda jag gjort är väl att ta en promenad till Carrefour, inse att jag inte har pengar, legat vid poolen och pressat och till sist sett på En geishas memoarer. Eller, ja filmen gick ju sådär med - den verkar hur bra som helst men jag tappar koncentrationen så himla lätt! 
    Till på köpet ringde det äntligen hemifrån, självklart precis efter att jag gått ner för att äta middag... Haha, den där Murphy och hans lagar! 
    Nu måste jag gå, familjen - ring igen! Jag är uppe länge! Haha! 
xoxo

Friday night (at home?!)

Nähä. Jag väntar fortfarande på min systers telefonsamtal där hon bekräftar vad jag tror att jag vet men nej. Jag får väl känna mig bortglömd då, haha! (Lollo, jag ska inte ut ikväll men vi brukar ändå sitta uppe till 5-6tiden så ring eller smsa när du läser detta!) 
       Ikväll ska jag stanna hemma, jag tycker inte riktigt om det, men vi ska ha mys med film och godis och sånt typ, så det blir nog trevligt till sist i alla fall! Innan idag har jag pluggat, försov mig i morse, men pluggade in spanska för en vecka som kompensation, sedan läste jag Principles of marketing, eller Kotler som den kallas här. Hittills är jag rätt besviken på den eftersom den inte sagt något som direkt har gett en aha-uplevelse, men det kommer förhoppningsvis!  Gick till Carrefour med Arre och köpte cashewnötter - goooott! 
      Skriver sen!
xoxo,

LOVISA LOVISA LOVISA!

GRATTIS LOVISA!!!!!!!!!!!
(för jag antar att jag förstod dig rätt va?) Ring mig fort som sjutton, jag tänker inte släppa telefonen med blicken nu! Haha! 

Attans,

Åh, jag har bränt mig i solen. Igen. Hur kan det vara så svårt att lära sig att smörja in sig och inte somna i solen när man är 17 år egentligen?! Äh, screw it, jag har haft en bra dag ändå, jobbade på som sjutton på projektlektionen och sedan har jag legat i solen vid poolen resten av dagen - så grymt skönt! Ska plugga lite spanska senare, Manu gav oss några böcker, håller på att läsa någon serie som jag faktiskt fattar innebörden av! Tänk så mycket man kan lära sig på tre veckor! (HERREGUD! Vet ni om att det har gått en månad och en dag nu?! Jag väntar fortfarande på att min hemlängtan ska komma, men jag vet inte... Jag saknar min familj och mina vänner, men inte Sverige. Vad sägs om en massflytt, folks?) 

Men nä. Nu måste jag ut och hitta människor - är ensam på rummet, hela klassen är på zoo utom Dessie och jag, men vi har ju alltid universitetarna! 
xoxo,

random

Hittade en sjukt snygg bild från en kampanj i Marocko! Det är Trident som gör reklam för sin nya tandkräm, klockrent! 
     Annars har vi lektion idag, hade spanskaprov i morse, det gick inte riktigt lika bra som förra gången, men jag tror att jag kan sova utan att behöva oroa mig för ett F. (: 
     Nu är det dags att jobba, ska fortsätta översätta recept och greja!

Later on,

Jag är tillbaka vid liv igen, har sovit middag i en halvtimme eller så där, och försöker nu multitaska med spanskaplugg, bloggande, musiklyssnande, clementinätande och läsande av en marknadsföringsbok jag fick låna av Robin. De fyra första punkterna gör jag väl kanske ganska slarvigt, jag vill bara dyka ner i Principles of marketing, även kallad telefonkatalogen p.g.a. dess tjocklek på ca 1020 sidor, för att se om det kanske är något jag vill plugga vidare inom! (Det är universitetselevernas studiebok alltså, som den nörd jag är!) Jag tror jag skulle gilla att träffa människor och att leka lite med psykologi och se vad som händer med människor. Jag menar, journalist och volontär kan jag ju alltid bli också, jag hoppas nämligen på att få leva länge! 
           Nu ska jag ätaaaaaaa! De hade glömt bort vegetarianerna idag, igen, så Sandra och jag festade loss på salladsblad - Vi var bittra och hungriga efter det. Och nej mamma, jag tänker inte börja äta kött igen, den dagen jag gör det ska det vara för att jag själv vill och inte för att en idiotiskt dyr skola som inte ens är färdigbyggd är så totalt respektlös att den inte ger mig mat. Om jag inte får mat får jag väl gå lite hungrig, det blir bra research till mitt volontärjobb i Afrika. 

overandout
xoxo,

gött!

Min syster verkar arg på mig för att jag vägrar skriva en hel roman om Shakespeare om henne, eftersom jag tydligen bara kommit ner hit för att festa. Vill bara klargöra detta, att även om vi är ute mycket så har jag hittills bara missat lektionerna då jag faktiskt var sjuk och hade intyg från skolsköterskan... 
Annars har solen äntligen kommit fram här, och jag är smågrinig eftersom jag inte kunde somna i natt, men det är väl mitt eget fel va?! Haha! 

Columbus day,

Min gud, vad jag har sovit idag! Mitt schema har varit varje tonårings dröm, se bara här:
03.00 Hemkomst från Bereber där vi sa hejdå till Cathe som åker imorgon
03.05 Sömn på soffan (kan verkligen inte sova i min säng, ryggen går sönder!) 
06.30 - 07.00 Väckt av Anne Randi, pratar en stund
11.30 - 12.05 Brunch
12.10 Lägger mig för en liten sovstund
18.10 Vaknar, går och hälsar på Dessie och Cilla
20.00 MAAAAT!
20.30 - 00.00 Spela spel, dampar runt och pratar konstiga drömmar med Sarah
01.00 Hur fan ska jag kunna somna nu?!
Okej, mamma och pappa, ni kanske inte blir imponerade men, God, vilken skön dag det här har varit, Lovisa och ni andra teenagers, lite avundsjuka är ni nog va?! Haha!


Imorgon är det dock bara till att börja plugga igen, spanska på morgonen och projekt på eftermiddagen - ska översätta recept hela eftermiddagen, I'm having the best time here..! Ska lägga upp lite bilder också, så fort jag hittar min kamerasladd igen. Nu ska jag nog sova! 
xoxo, 

.

Idag är det en slapp dag i Spanien (ja, igen!). Det är mulet ute, troligtvis kommer det att regna, alla är lediga eftersom det är Columbus day och ingen är pigg. Vi ska nog allihop bara ligga och slötitta på film i tv-rummet, det är så grymt skönt! 
Hoppas ni har det bra hemma! (: 

Waay,


Mysdag idag, har egentligen inte så mycket att göra mer än att glida runt på skolan och bara vara i Spanien. Ska nog plugga lite spanska, vi har prov på tisdag men jag känner mig rätt lugn (peppar, peppar, ta i trä!) Har lyckats slarva bort min kamerasladd, annars hade jag velat lägga upp bilder, men jag får ta det någon annan gång! 
Igår kväll var jättehärlig! Det åskade och blixtarna var så himla annorlunda här; det var som om någon stod med en gigantisk kamera och fotade med blixt, allt bara lös upp och sedan försvann det lika fort igen. Det höll på i flera timmar också, så jag stod ute på terrassen och bara njöt av det. (: 
Nu ska jag sova, ska bara leta reda på Dessie först, tror hon har vaknat till liv snart! 
xoxo,

A day off,

Mina föräldrar är bra - nu har jag pengar igen! Och ja, jag ska jobba av dem - bara så att ingen tror att jag är en bortskämd snorunge som får allt jag pekar på... Fast. Ja. Det finns ganska mycket saker jag pekat på i mitt rum. Skit också! I vilket fall, idag har vi slappat vid poolen allihop, jätteskönt var det efter gårdagen då vi var och träffade Antonio på Rouge. 
Nu sitter jag och är jättehungrig - man blir det av att sola och bada tror jag! Åt frukost vid elva, men det är tre timmar kvar till maten nu. Kasst! Ska gå ut till de andra i allrummet, de kollar på Las Vegas! 

xoxo, 

Bild!

Tyckte bara att jag måste lägga upp bilden jag snodde av Cilla - tagen innan jag var på daten! Visst är mitt hår fint, efter tusen inpackningar och serumgrejer (ja, lite plattång och hårspray och tupering med i och för sig!) Lånade Ninas skor med, snygga! :D

Jag innan min blinddate ;D 

Wednesday

Blä. Nu sitter jag i skolan och har projektarbete. Mina pengar tog slut igår och jag orkar inte med en av mina systrar, men jag håller mig uppe ändå - imorgon är vi nämligen lediga för att Jerez stadshelgon ska firas och då är det en röd dag! Är så övertrött att jag bara hoppar runt, spanjorerna här måste verkligen få helt fel åsikt om svenskar, men det var bara för att jag somnade på soffan igår när vi såg någon kass skräckfilm (Black sheep?) och sedan fick tokryck med städning och grejer till halv fyra i morse!
 Tina! Den engelska tekvällen låter hur mysig som helst, räkna med mig! 
Måste gå och jobba nu, för en gångs skull - bara en timme kvar dock innan lunchen, skönt det! 

xoxo,

Does it offend you, yeah?

Spanien är inte soligt längre för solen gick ner, men glad är jag fortfarande! Så glad att jag lyssnar på K T Tunstall och har spelat basket och ska se på Sex and the cityfilmen för femte gången (eller något sådant) nu! 
Har hört det ryktas om att systrarna är i luven på varandra igen - det är väl tur för dem att jag kommer hem om fyra veckor och kan leka storasyster igen..! Intrigerna i min familj verkar ju vara värre än de i Sunset Beach, om nu någon kommer ihåg 90-talets bästa dagstv-såpa! Funderar på att dra en Lovisa (no offence, jag menar att det är en bra sak, sis!) och lämna allt, typ flytta hit för gott, men det känns lite taskigt för jag vill ju vara världens bästa storasyster till Maja och Matilda, och med tre andra systrar är det nog med konkurrens även när jag är i Sverige. Haha! 
Skämt åsido, har börjat kolla lite på olika bartenderutbildningar till nästa sommar, Jesper och Momme är på och om vi åker till Gran Canaria kunde Jesper kanske fixa gratis boende hos sin kusin - härligt va?! 
Ni som inte bråkar där hemma, har ni det bra eller? Kommentarerna i min blogg verkar ju vara ungefär lika närvarande som en giraff på Antarktis - pigga upp mig ännu mer vetja! Jag saknar era fyndiga kommentarer om att jag inte gör något när jag är här, och jag vill höra allt gossip om Kalmar (listen to this Lovisa, Freddie och JB-folket!), Öland (släkten) och allt annat som berör mig! Fick ni tag på min kattunge förresten, efter att ha bott med 150 andra personer här i två månader kommer jag behöva sällskap i Kalmar, och det vore djurplågeri att dra in Sotis! 
, dags att gå - keep the sunny side up folks! 
xoxo, 

Sunny side up!

JAG ÄR GLAD IDAG!!! 
Marknad, sol och telefonsnack med syster yster - vad ska man med E till?! Haha! 

Städdags?

Jag funderar på om vårt rum behövs städas. Jag var nämligen inne i någon annans rum förut och kunde inte låta bli att notera att det inte låg kassar och kläder överallt..? Skumt, mycket skumt. Jag måste nog prata med Tobi, det var ju han som skulle fixa hushållsarbetet här i rum 22 om vi fick bo ihop sa han. Men det tar jag när han kommer tillbaka från stranden - just nu är jag så jäkla trött att det känns som en pina bara att tänka på att stiga upp och göra något normalt! Får väl förvisso skylla mig själv, även om jag kom hem från Rouge redan vid fem imorse (här börjar man inte gå ut förrän två, halv tre, så ja det är tidigt!) satt jag uppe och pratade med Arre, Marcel, Catte och några andra till halv åtta i morse, men det är skönt att klaga av sig! Ska se om det är någon ur klassen som kommit hem nu, skolan känns väldigt öde, men det är nog för att både Dessies och Michelles mammor är här så de skjutsar runt alla till stränderna i sina bilar..! 

xoxo, 


Tobis och mitt rum just nu...

Ett ordentligt skött rum




Hej!

Nu är det helg igen, veckorna går alldeles för fort här! Det är så tråkigt att veta att vi redan gått hälften av tiden, men vi försöker göra det  bästa av situationen. Som idag när vi var tio stycken som åkte iväg och red till stranden - jättemysigt var det, även om vi fick tjata på vår guide att vi skulle få galoppera! 
Igår kväll var det välkomstfesten på Rouge - jag hade kul även om det kändes lite jobbigt att vara yngst på hela stället och ändå ha ansvaret att ha fixat in alla och det där... Tror dock att jag skötte mig bra, snygg var jag dessutom i plattat hår och nytt smink från Sephora! Får se om jag kan hitta någon bild hos någon sedan, lämnade kvar min kamera hemma nämligen... 
Ikväll ska jag till Rouge igen och träffa Antonio, ska få allas VIP-kort och prata lite med honom om min lön (?!) - det känns rätt skumt att han vill betala mig för att jag ska ta med mig kompisar till hans klubb, men jag klagar inte! Hans dotter var förresten med igår kväll, hur söt som helst! Alla på festen var helt förälskade, sjuåringar har något magiskt över sig! 
Nu tänkte jag gå och låna in mig på Dessies plattång, hoppas hon inte har något emot det, sedan ska vi ha myskväll med Mamma Mia!. 
xoxo,

Vilket svar!

Ursäkta mamma, men jag bara måste lägga upp det här mailsvaret. Här sitter man och skriver långa mail hem till Sverige och får ett ord till svar. Notera dessutom att detta är från min mamma som, liksom oss andra, blev hur sur som helst när pappa svarade på ett liknande sätt från Chicago för några år sedan..! 

From: "Persson/Berg"
PMSubject: Re: News update: Campus el Sabio

Grattis!!
mamman 

----- Original Message ----- 
From: "Kajsa Persson-Berg" 
Sent: Thursday, October 02, 2008 12:27 
PMSubject: News update: Campus el Sabio 

Hej mamma och pappa!Eftersom ni verkar vara så otroligt oroliga över min skolgång här nere kanske jag ska starta det här mailet med att meddela att jag just fått tillbaka mitt första spanskaprov där jag fick alla rätt och dessutom var den enda i klassen som fick ett A... Att vi sedan inte har de tråkiga svenska blabla-lektionerna här är väl inte mitt fel, och projektarbete går ju ut på att jobba i ett projekt man gillar själv! 
Förutom att jag har träningsvärk i lungorna av allt hostande de senaste dagarna är allt fint här och jag går inte ut ensam, inte ens på dagarna! 
Nu måste jag gå, min projektlektion börjar - skulle ni kunna skicka resultatet i FF-Feyenoordmatchen ikväll? Försök få in de matcherna här och du kan lika gärna försöka få ett lik att dansa bugg med dig... 
Take care,
xoxo
/Kajsa

Dating,

Nu har jag pratat med Antonio, ska möta honom utanför Rouge vid åtta, och kvart över nio ska Sarah och jag ut på dubbeldate med hennes bartender och hans kompis, som jag ännu inte träffat. Läskigt? Väldigt! Kul? Ännu mer! Ska försöka få min topp att torka innan halv åtta, så jag kan ha den ikväll, den är nämligen sjukt snygg... Och ja, jag ska ta det försiktigt allihop! Wish me good luck!
xoxo,

Onsdag,

Oj, det var ett tag sedan jag skrev nu, hoppas ni inte har saknat mig! Inte mycket har hänt under tiden, vi har vänt på dygnet på helgerna, sedan kollat på fotboll och jag har varit sjuk och hostat till mig träningsvärk i lungorna under resten av veckan... Kasst skit, som vi säger, och jag har lagt runt 1000 spänn på olika mediciner eftersom ingen funkade - kul eller? Men det har varit kul ändå, igår åkte jag med grabbarna till plaza de arenal och såg på fotboll och tog en öl.
      Något annat som hände igår var att Antonio hade skickat ett meddelande. Antonio är chefen på Rouge och nu vill han fixa en välkomstfest för alla utländska studenter här. Hoppas på att det blir som han vill, ska i vilket fall träffa honom ikväll, tar med mig grabbarna (oh, herregud - jag låter som Jenny!) haha!
      Nä, nu ska jag jobba, tror att jag ska ta med mig datorn ut till poolen och skriva lite på en recension. Just nu känns inte ens skolan i Spanien jobbig! Hoppas det inte är för kallt där hemma!
     xoxo,

RSS 2.0