Valborg,

Okay folks, peppen är hög! Valborg har nu kommit till Kalmar, och förutom min födelsedag är det nog min favoritdag på året! Ända sedan man varit liten har det betytt att sommaren är på väg, och man har grillat och grejat. På senare år har det väl i och för sig inte blivit så mycket med grillning, traditionen sedan jag gick i åttan har varit att samlas upp i Borgholm med kompisar, men eftersom förra året slutade med att vi hade roligare när vi åt köttbullemackor i Erics kök så bestämde vi oss i år för att fixa ihop en grillning hos mig i Kalmar! Tummen upp för det!
    Vad vi hittar på efter det vet vi väl inte riktigt, och just nu är det oklart om vi ens kommer att kunna gilla eftersom himlen är samma färg som min blygrå väska. Men inget kan döda mitt humör idag! Inte ens det faktum att jag måset hem och städa lägenheten! Haha!

Helvetescirklarna,

Ni vet Dante och olika cirklar i helvetet? Och ni vet de där tre människorna som gjort något så illa under sin livstid att de förtjänar att bli tuggade i käftarna på ett trehövdat monster i all evighet? Just nu känns mitt liv värre än så. Jag har nämligen just fått veta att jag fått ännu ett festivaljobb. I Norge. Till saken hör att jag är helt pank. Inte en krona har jag i min ägo. Eller jo, någon hundralapp finns väl att tillgå, men ändå? Det lilla kapital ska jag nu på något mirakulöst sätt kunna dela på så att jag överlever Valborg på onsdag, Tyskland fredag till måndag, Springbreak, Hultsfredsfestivalen och nu Norge. Vet ni hur dyrt det är i Norge?!
    Så nu blir det till att jobba ännu mer än de pass jag redan är uppsatt på på jobbet. Får väl börja pendla hem till mamma och pappa efter skolan varje dag och jobba här eller något... Det är tur att det är kul att vara på festival, annars vet jag inte vad jag skulle göra just nu..!

Flashmob,

Flashmobs. En samling människor som träffas på en offentlig plats och helt plötsligt gör något galet. Det förekommer flashmobs här och där, mest i USA & England & Japan, men har även förekommit här i krokarna som Köpenhamn och Oslo."



PEOPLE! 9 MAJ, KALMAR CENTRALSTATION - HALV FEMTIDEN. VI BEHÖVER ER!!! Ta med kamera/mikrofon/autografblock och bered er på den roligaste grejen ni kommer uppleva på LÄNGE!
PUSS <3

Summerbreeze,

Alltså, finns det någon som inte håller med mig om att grillning en varm vårdag i april är bland det bästa som finns?! Gårdagen var hellyckad, först gick mitt nationella prov helt okej, sedan köpte jag en ny grill (bärbar, pytteliten och ursöt!) och Sofia och jag gick till Telenor och lurade killen att vi skulle köpa nya telefoner, 40 minuter stod vi där innan vi gick igen - tomhänta! Haha! Kollade på skor och sånt med, vilket påminde mig om att jag borde köpa nya eftersom mina fina gula ballerinor är sönder... :/ Åkte hem runt halv ett och plockade i ordning grillen och städade lite, sedan var klockan 2 och vi skulle grilla! Emelie kom, och ingen annan - lyckat? Haha! Slutade med att vi satt på gräsmattan och solade, tills Lollo ringde och trodde att jag tagit emot hennes telepatiska meddelande om att de satt i möte hela eftermiddagen, men att de var på väg. Tummen upp för det! Till slut kom i alla fall folket, vi var väl nio som åt och därefter kom det lite fler hela tiden. Matkoma kan väl bäst beskriva läget på Skälby efter det?
    På kvällen kom Emil och Jonna hem till mig, skulle se hur jag bodde. Det hela slutade med att vi satt och pratade depplåtar, varpå Jonna hävdade att My heart will go on är tidernas snyftis (so not true!) och sedan fick syn på Titanic i min bokhylla. Behöver jag säga att de resterande tre timmarna ägnades åt att beundra Leonardo DiCaprio?! Fick snabbspola slutet dock, Lollo uppskattade inte att jag bad henne vänta 54 minuter när hon kom hem och skulle sova..!
    Idag har det varit jobb från att jag kom hem till mamma och pappa vid halv tre fram till halv åtta. Kommer att ha så otroligt mycket träningsvärk imorgon, men det är det värt! Pengar behövs - bara en vecka kvar till Berlin nu!

Sol!,

Det är sommar, folks! Imorgon blir det grillning hos mig för att fira att första nationella rovet är avklarat! Nice! Grill, solsken och fotboll - kan det bli bättre?! :D

Just another random Sunday,

Åhhh, idag är jag så sjukt trött! Efter gårdagens klassfest, som var väldigt random, trodde jag att jag skulle sova till 1 idag eller något, men självklart vaknade jag tjugo över sju och kunde inte somna om... Var äckligt sur över det, vem vill vara vaken en söndagsmorgon egentligen? Eftersom jag inte hade något att göra blev det dåliga tv-serier, Barnkanalen(?!) och knäckebröd.
    Till slut hamnade jag i ett sånt tråkkoma att jag bestämde mig för att ta en snabbpromenad,typ runt huset eller så. Det slutade med att jag gick bort till Britta vilket tog en sisådär 40-50 minuter. Där blev det kaffe och macka och sedan tidningsläsande på soffan - älskar hur uppretad en gammelfaster 80+ kan bli på arga insändare i tidningen, jag menar - fria viljan/ordet?
    Ja, ja. Klockan är sju nu, såå jag tänker gå och lägga mig. Typ. Barnslig som jag är. :)

Love,

Jag har funnit mitt livs kärlek! Den heter Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie och finns att köpa på Maxi och Citygross. Eftersom jag inte hört några protester tar jag för givet att min kärlek är besvarad. Synd bara att det är en glass, och att jag inte får äta den särskilt ofta. Men den är ändå sjuuukt värd att älska!
    Ensam tjej på gympan idag förutom Emelie, men hon höll i lektionen så hon var ändå inte med. Det nalkades volleyboll, något jag inte gillar alltför mycket med tanke på att min bollkontroll är lika obefintlig som solen verkar vara om somrarna nuförtiden. Under passningsövningarna fick jag bilda par med nya killen, Toofan tror jag att han heter (?). Det var tur att jag förvarnade honom om min dåliga bollkontroll eftersom jag började med att slå en volleyboll i huvudet på mig själv... Och resten av lektionen gick i ungefär samma stil - jag var ju inte direkt omtyckt av mitt lag, haha! När det var dags för någon sorts frisbeematch avgick jag p.g.a ryggont. Kom från ingenstans och stannade kvar resten av dagen. Cp-rygg.
    Gick och handlade efter lektionen, sedan kom Jess hem till mig. Blev en promenad till Citygross, köpte en dubbeldvd med Pride and Prejudice och Shakespeare in love för 89 spänn. Mycket värt enligt både mig och Jess. Promenaden tog väl en sisådär 40 minuter allt som allt, och med halvstormen var man riktigt uppiggad efteråt :)
    Ikväll har det blivit Hipp Hipp och veckans första kopp bryggkaffe. Älskar stressade pappan ("Jag kan inte träffa dig, jag ahr kvalitetstid med min dotter 18.00-18.15") Åhh. Kärlek till honom!

Nameless,

Okej, Efter ett argt meddelande på min telefon idag insåg jag att jag totalt försummat mitt bloggande ända sedan helgen, men det är bara för att jag jämt är så sjukt trött nu för tiden... Veckan har ändå varit ganska torr och tråkig. Blev dock glad av att Camilla berättade för mig att jag slipper göra om Svenska A eftersom hon, äntligen, ringt Anna H som kirrade ett VG till mig på två röda. Jag hoppas att Anna har oss i Svenska och Engelska C nästa år!
I helgen blir det jobb och klassfest, måste verkligen tjäna ihop lite pengar nu till resan!
Innan det händer något nytt intressant skickar jag femtio tusen krya på dig-hälsningar till Fredrik Svensson i hålan Påryd som just fått sin andra visdomstand utopererad och så lämnar jag datorn för att kolla på Top Model.

Heeelg!

Helg, helg, helg!
Vad kan jag säga, för att citera Emil och Bönan. Fest i fredags, fika med moster och Britta, och massamassa kul med Erika, Kajsa och skåningarna!

Majonnäsen är kvar,

Majonnäsen är kvar på min omtalade räkmacka, och jag fortsätter att glida genom livet på min tur! Helt allvarligt trodde jag att min tur för alltid försvunnit i och med att jag tappade mina nycklar (med en viss nyckel till skolan värd mycket pengar inräknat) och de inte dykt upp på polisstationen någon av de tre gånger jag var där under tre veckor. Idag insåg jag plötsligt att inte nog med att jag tappat nycklarna, jag skulle troligtvis bli ersättningsskyldig till skolan...
Rusade snabbt som sjutton till polisstationen för att se om det kunde bli fjärde gången gillt..? Självklart hängde den ingenstans bland de nyinkomna nycklarna, men jag tog en rövare och kollade de gamla nycklarna ifall den hängts fel - och folk, MIN NYCKELKNIPPA VAR DÄR!!!
Inte nog med att jag fick jobbet på festivalen, nu kan jag boka tvättstugan med rätt nyckel, jag kan använda mitt externa cykellås OCH jag kan komma in i mitt skåp här i skolan. Idag är jag glad! :)

FESTIVAL!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH, jag har jobb på festivalen! :D
Måste bara ta ledigtsista veckan i skolan och fixa tågbiljetter och tält, och sedan är jag jätteglad! :)

Kårehamn folks,

159223-33

Uppskjutaren (i verklig mening),

Herregud, om jag inte gått in för skolarbetet innan så har jag ju i alla fall gjort det ikväll/natt... Fick nämligen en liten obehaglig överraskning vid åttasnåret i(-går) kväll när jag upptäckte att vi har redovisning på mediauppgiften imorgon. Men det är chill tänkte jag och skrev, jag är ju ändå bra förberedd, har gjort hur många utkast som helst till min Crusoe-blogg. Något gnagde dock i bakhuvudet på mig, och när jag väl kom på att vi skulle skriva en halvstor författarartikel till svenskan och en liten inlämningsuppgift till median, mådde jag riktigt dåligt. Följden blev alltså att jag suttit uppe till halv tre och skrivit, skrivit och skrivit... Och imorgon (idag) ska jag upp vid halv åtta och sedan vara pigg en hel dag för att på kvällen möta upp skåningarna och sedan gå till Maria för en helkväll med middag...
    Jag är så totalt körd just nu! Men jag har åtminstone städat lägenheten idag, OCH fixat så att vaktmästaren var här och fixade mina element, OCH varit på expeditionen och pratat om olika alternativ till att dra in ett eget internet här. Innan dess spelade jag också tennis (och förlorade, FÖRLÅT klassen, jag är världens hemskaste när jag förlorat, jag vet, jag SKA bättra mig!!!) och lagade sjukt god kyckling med ris och fetaost. Om Desperate Housewives-folket ringer och vill ha med mig vilken dag som helst blir jag faktiskt inte alls förvånad.
    Nu ska jag sova i 5 timmar, det blir ju faktiskt ganska mycket, får hoppas på att vakna när jag sover som lättast, det brukar vara det som avgör hur dagen blir.

One reason,

Har nyligen insett varför man aldrig ska jobba med män. Eller, ja. Åtminstone inte nästanmän i åldrarna 17-19. Det är nämligen så att min skola, som oftast är en mycket bra skola, fixade ihop en idé där fyra elever skulle utgöra en slags mediabyrå dit folk kunde vända sig och så skulle de fyra eleverna fixa vad de nu ville ha; musikvideor, hemsidor, visitkort och whatever. Sounds good, huh? I vilket fall så fick jag en av de platserna, de andra tre gick till Jonas, Daniel och Sebastian. Vår lön för att vi ställde upp på detta skulle, förutom nyttiga kontakter, bli Hultsfredsbiljetter. Förutom en musikvideo, som filmkillen Sebastian fixade rätt snabbt och enkelt, var vår första uppgift att fixa hemsida, broschyrer och allt möjligt åt en kund. Jag, som vill lära mig skriva, fick uppdraget att uppdatera all text på hemsidan, vilket jag gjorde, med en hel del möda måste jag säga, mitt hår har nog aldrig varit så tunt som efter det...
MEN, tillbaka till det riktiga problemet... Det är nämligen så här att det visat sig att jag är den enda som faktiskt slutfört just min del av arbetet, och nu har de andra tre tröttnat och tycker inte att de har någon tid att lägga på byrån. TUMMARNA UPP FÖR DET SÄGER JAG, eftersom detta betyder att byrån läggs ner och jag får inga Hultanbiljetter, vilket i sin tur betyder att jag inte kommer att åka på en enda festival i år eftersom jag lagt mina pengar på en Berlinresa istället... Och tjejen från Hultsfred som hörde av sig och undrade om jag ville jobba har inte hört av sig igen, så det verkar kört på den delen med. Så, för att slå fast mitt budskap;


JOBBA ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG MED MÄN!

Tack för mig, hej.

Måndagsbarn,

Nästa kandidat till Kalmars mest negativa människa skulle idag förlora stort, för idag är jag gladare än en ViktVäktare med trettio röda points att göra av med. Sitter ute på baksidan och pluggar, eller nä. Det gör jag inte. Jag skriver faktiskt i min blogg just nu, men snart ska jag göra klart rymdraketsuppgiften till multimedian och sedan blir det yoga! Förut cyklade jag på min freshly pimped bike till 4H-gården och stod och försökte lära mig att kicka en fotboll på knän och fötter fler än tre gånger. Kom som mest upp i nio gånger innan jag insåg att min bollkontroll existerar ungefär lika mycket som icke-skakiga vägar på Öland, det vill säga inte alls. Gick och kollade lite på hästarna också innan jag gick hem och insåg att tv:n inte funkar längre... Blev sur på det, särskilt eftersom jag fick igång den i tio minuter, och kände mig som världens bästa människa, men sedan gick den tillbaka till den fula ovanan att bara visa myrornas krig. Varför gör den så mot mig egentligen?! Och på en onsdag också, veckans bästa tv-kväll? Om den inte funkar innan nio ikväll blir jag nog deprimerad på riktigt. Vad ska jag göra då? Diska?!
Imorgon kommer vaktmästaren hem till min lägenhet och fixar ett element som varit trasigt så länge att jag inte ens kommer ihåg vilket det är som är trasigt... Men jag ska nog hitta det innan dess, det finns ju trots allt bara fyra stycken att välja på!
Planeringen för helgen är inte särskilt långt framskriden, mer än att det kommer att bli sjukt kul! Erikas kompisar kommer till Kalmar vid sju, då ska jag vara med och hälsa på dem, sedan blir det tjejkväll hos Maria och resten av helgen ska jag vara Erikas backup-kompis. Det här ska vi nog klara av! Men nu måste jag återgå till Flash. Tyvärr.

Sunny day,

Gosh, vad jag är trött ikväll! Efter en otroligt lång dag med jobbiga matteproblem och en väldigt kort engelskalektion, 45 minuter för att vara exakt, tog jag en promenad på fem minuter till Kagg och hämtade min nyckel som Jess hade. Efter det åkte jag hem och gick direkt och hämtade min cykel, vilket tog ett tag eftersom två halvtanter med stora huvuden inte visste om de skulle ha en halv storlek större på cykelhjälmarna de kollade på, och när de bestämt sig för det visste de ju inte vilken färg de ville ha, eller hur de skulle betala. Christ, säger jag, somliga är jobbigare än andra att hamna bakom i en kö, men Adels cykelverkstad var nog vana för de bjöd på gratiskaffe. När det väl blev min tur fick jag min cykel, men tyvärr visade det sig att snyggcykeln jag hittade igår inte var till salu, utan att den bara var inne på reparation, så jag tröstade mig med att köpa en cykelkorg och att få cykelsadeln fixad.
    Anyway, innan cykeln var hämtad och jag var hemma var klockan 3, så jag ringde Erika och pratade i säkert tio minuter innan vi båda kom på att jag hade ringt för att höra när hon kom dit - smart brud jag är..! Hon kom i alla fall vid fyra, halv fem var vi på Skälby och utnyttjade treåringarnas lekplats på bästa sätt - Kalmar har aldrig förr skådat två sjuttonåringar angripa en cykelkarusell eller en gunga med sådan barnslig glädje! Vi var till och med smarta nog att ta med fika, flädersaft, ostriskakor och singoallakex. Det enda som behövdes sedan var lite fotboll, sedan var vår dag gjord! Lite fotboll visade sig i och för sig innebära cirka två timmar fotboll, men ja, ja. Det var hur skönt som helst! :)

Dagens problem,

3054.   Ett företags inkomst vid försäljning av x enheter beskrivs av funktionen f(x) = 20x - 0,01x^2.
             Beskriv hur inkomsten varierar för antal sålda enheter.

Okej, alla andra tycker säkert att det här är sjukt lätt, men då kan ni ju skriva lösningen i kommentarsfältet så kan jag sitta och känna mig dum och lyssna på Johnossis nya album, och lite Get Cape. Wear cape. Fly som Jonas nyss introducerade mig för, sjukt bra (och han kommer till Hultsfred!). I eftermiddag blir det fotboll med Erika, härligt!

Sicko,

wääh,
vaknade imorse med feber och världens huvudvärk... Blev lite förvånad eftersom jag kände mig hur pigg som helst igår... Men, men... Jag utnyttjar dagen genom att sitta med sjutton tjocktröjor i solen och utnyttja någons trådlösa en snabbis. Det där svenskatalet går det väl så där med, men om jag bara kan knåpa ihop hundra ord till är hela reportaget klart! Känns rätt bra i magen faktiskt.
Gårdagen var härlig. Jobbade hemma på morgonen så att pappa skulle få sova en stund, och sedan var jag lat hela dagen, skrev reportage och läste The thin red line som jag håller på med till svenskan. På kvällen kom Bettan för att jag skulle få övningsköra till Kalmarbussen, fick köra automat, hur nice som helst! Lite kul är det dock att det är min nästan 24-åriga, duktigt arbetande kusin som får erbjudanden om att komma på fest en söndagskväll i Egby... Blev nästan lite sotiss ett tag där, men efter att vi träffat en av de som troligtvis skulle dit så var jag rätt nöjd med min bussbiljett...
Imorgon ska jag träffa Erika, ska fixa lite fika här hemma tror jag, och sedan ska vi sticka till Skälby och kicka lite fotboll. Nice.

The old man and his new phone,

Hallå alla smådöva, ganska otekniska och trötta pensionärer, ni som har barn och barnbarn, Snälla - skaffa aldrig en trådlös telefon!


I förrgår behövde jag få tag på min farfar för att höra om jag kunde få låna hans cykel när jag skulle till jobbet på lördagsmorgonen, men eftersom han inte hör så bra och alltid sitter med stängda dörrar inne i vardagsrummet så började jag med att ringa till honom. Det här var runt åtta på kvällen, men första gången jag ringde var det upptaget. Andra, tredje, fjärde, femte gången också. Och eftersom han bor i huset bakom vårt så kunde jag ju se att det var släckt överallt utom där han har telefonen så tog jag för givet att det var någon kompis han snackade bort tiden med - jag menar, italienska ligan i fotboll kan väl inte vara kul 24/7?
När ljuset i köket hade tänts och det fortfarande var upptaget började jag dock bli lite orolig, så jag gick över och ringde på dörren. Ingen öppnade. Inte heller satt farfar vid sin telefonstol. Efter tio minuters hårt bankande och ringande på dörren gav jag upp och hämtade pappa ifall farfar hade blivit överfallen och nedslagen, eller kanske mer otroligt blivit sjuk (ja, jag är hyfsat mörkrädd och har rätt lätt för att stirra upp mig..). Medans vi gick förberedde jag mig på att vi skulle få bryta upp dörren in till farfar à la äkta hollywoodstil, men pappa gick bara runt huset till terrassen, vars fönster vetter in mot vardagsrummet (smart Kajsa) och självklart sitter min farfar där och kollar på fotboll... När han öppnar dörren frågar han vad det är vi vill, så jag frågar lite lätt om han suttit i telefon hela kvällen?
- Jaha, ja då är det den nya telefonen, jag har nog glömt trycka på avstängningsknappen...!
GAAAAAAAH! Jag blir knäpp! Gamla människor och ny teknik är ingen bra kombination!

Say what?!

"Allt du vill är att leva i harmoni med världen runt dig, men den verkar inte vilja ställa upp på det. Och erkänn: det är väl ett utmärkt skäl att gå ut och shoppa? Men allvarligt talat, gör det som gör dig lycklig och låt världen leva i harmoni med sig själv. På fredag händer något roligt och oväntat. En ömsesidig attraktion väcks till liv."
Alltså, förlåt, men det här var helt sjukt läskigt! Efter gårdagens bråk och min jobbiga asketlevarmånad (när jag inte får göra av med ett öre för mycket p.g.a. Berlinresan) känns tidningen Land som sjukt precis när de skriver det här horoskopet..! Och folk säger att det bara är skitsnack sådant här? Bra dag idag förresten, trots att jag fick ännu ett jobbigt ryck och inte kunde somna i natt utan stod och våtdammtorkade fönster och diskade en massa i min lägenhet fram till tre på natten. Kom till skolan i alla fall, men eftersom jag inte behöver sitta i skolan för att jobba på mitt arbete åkte jag hem efter lunchen och tog en tidigt buss till Öland istället. Träffade Jess på kondiset och fikade med henne, sedan frågade Rosita om jag hade lust att hoppa in och putsa fönstren till uteserveringen, och lön som lön tänkte jag och antog förslaget. Första gången någonsin som jag putsat ett fönster, men jag tycker att de blev riktigt fina faktiskt - åk dit och titta!
Imorgon fyller Hassel år, 18 - lyckosten, jag hoppas att det löser sig så att hon får chansen att gå ut imorgon, hon har ju planerat det här sedan vi gick i sjuan eller åttan, när hon för första gången skaffade en mobil med nedräkningsfunktion..!
Men nu är klockan kvart i tio och jag ska faktiskt sova, har jobbet att tänka på, även om jag skulle ge rätt så mycket för att vara ledig imorgon och istället vara på festen med klassen. Fast, för pengarna jag tjänar imorgon kommer jag kunna köpa en sjukt snygg partyklänning att ha på nästa fest - vilken torde bli runt Hultsfredsveckan eftersom det är då jag är ledig nästa gång. Typ..!
G'night,

Love - del II,

For your knowledge så löste jag allt som en sjuttonåring ska göra och ringde upp förut nämnda person X (eller ja, åtminstone en av dem). Det kirrade sig rätt fort och vi lade på luren som kaffedrickande och pratande vänner!
Efter den pärsen satte jag på kaffebryggaren på 4 koppar och ringde världens bästa Kerstin. (Pratar lite mer översvallande och hjärtligt på grund av mitt dåliga samvete som påminner mig om att jag inte träffat eller pratat med min BFF sedan i oktober.. :O ) Skulle egentligen bara ringa och pigga upp mig med någon av alla galenskaper som med hundra procents säkerhet händer i uppsala varje dag, men det slutade med att vi pratade i 40 minuter! Sedan kom Kerstin på att hennes kompisar som praktiserar hos henne satt och väntade på att hon skulle äta glass med henne och fira hemkomsten från praktiken i Norrland. bland tror jag att Kerstin är mer virrig än mig..!
Men nu ska jag nog packa lite och sedan ska jag gå och lägga mig, klockan är 22.48 nu nämligen och min cykel är trasig och jag måste upp i tid till bussen imorgon.
Innan jag går måste jag bara göra er uppmärksamma på en gammal men sjukt bra artist : Anouk. Hon andas sommar och öland och att vara ute och åka i Jennys minibil med fullt ös på alla fem tusen högtalare som ryms på ett miniutrymme pumpandes ut It's so hard eller Nobody's wife! Testa det och ni vet vad meningen med livet är!

Love,

(Mamma, pappa. Hoppa över det här inlägget.)




Åhh, jag lackar sönder på allt skitsnack runt omkring alla här i Kalmar. Förlåt för att jag pratade med dig om det du själv tog upp? (Och nej, jag tänker inte namedroppa något för er som inte fattar ett dyft av den här monologen...) Det här känns sjukt härligt. Inte. Men nästa gång någon mår dåligt tänker jag bara skita i det och gå därifrån i alla fall, för X verkar ju bara vilja bli kvar där nere på botten... Hade jag varit sån hade det nog varit nu jag gått ut och slagit ner någon. Men whatever. De som känner sig träffade kan ju välja mellan att antingen inte prata om förtroendesaker alls med mig (eftersom jag tydligen bara gör fel hur jag än gör med dem) eller sluta prata med mig alls. Idag känns det bra att det här är sista året i skolan, sen tänker jag flytta vad som än händer. En gång i tiden var det så att kompisar var några som kände varandra nästan innan och utan, de var ju familjen man själv valt, och man accepterade och  hjälpte varandra. Om inte annat pratade man direkt till varandra, och inte genom diverse elektroniska prylar som er garanterade feltolkningar...
Jag vet inte hur det här kommer att sluta, men just nu tänker jag bara säga : Träffas IRL och lämna mig utanför. För alltid. Om det inte är mig ni tänker prata om. Och när/om vi ska träffas: prata bara med mig om saker som ni vet att inga andra blir sura över. Tills dess tänker jag vara tyst om allt som händer med alla, även om det är något bra... Jag känner ju ändå ingen av de som det brukar pratas om särskilt bra.

ang. mönsteråsbebis i förra inlägget,

Det var ett aprilskämt. Tacka gudarna för det!

Lökpaj och andra konstiga Kalmargrejer,

Hey, hey, hey - som Peter Settman och Fredde Granberg sa i Snutarna. Lånar lite internet av grannarna, tur att de inte misstycker. Härlig dag idag, den började till och med att jag kom i tid till skolan (!) och blev ju faktiskt inte sämre av jobbmailet från Hultsfred... Matten och svenskan var väl kanske inte överdrivet jättekul, men jag menar - det har ju funnits sämre dagar?
Somnade visserligen på soffan så fort jag kom hem, men Jess räddade mig från att sova bort eftermiddagen genom att ringa och be att få låna min mobilladdare, så det blev kaffe och That 70's show, och sen var det dags för mig att handla och laga mat. Hittade en snygg ViktVäktarbok som jag bestämde mig för att slå upp och bara ta första bästa recept som dök upp. Första bästa recept som dök upp var tyvärr lökpaj, men jag är inte den som är den tänkte jag och började skala ett kilo lök (Tacka gud för matberedaren, annars hade jag nog fortfarande suttit och gråtit!). När pajen väl var fördig smakade den... Lök. Konstigt nog... Men anyway, med lite sallad och ett glas mjölk gick den ner.
och nu borde jag väl plugga, fast jag känner mig nästan mer pepp på sömnen. Fast inte ens jag kan väl få allt jag vill jämt och ständigt?!
Imorgon tänker jag nog träna. Om jag nu orkar, det beror på betyget jag får på psykologiprovet, men Björn gav ganska schyssta vibbar om utgången. Orkar jag blir det troligtvis gym + yoga, det känns ju pinsamt så länge sen det var jag var på gymmet nu - men kanske, kanske att jag kan komma igång igen - jag vill ju inte vara Valrossen på Stranden -08 liksom..?
Men nu är klockan elva, och jag ska ägna en minut åt pluggande och kaffedrickande för att veta säkert att jag kommer att vara sjukt trött imorgon. I helgen måste jag se Heartbreak Kid med Malin Åkerman också, träffade nämligen Lotta idag som hade sett den med Obim (?), och han hade sagt att brunetten som Ben Stiller blir kär i ser ut precis som jag kommer att göra om några år, om jag färgar håret mörkt.
Nu har jag ju i och för sig inte sett killen sen jag var en si så där sju, åtta år, men Lotta var ju inte så länge sedan jag träffade och hon höll ju faktiskt med... Hoppas inte den där brunetten är för ful bara... Haha!

(P.S. Jag hoppas att det är ett aprilskämt att Angelina Jolie och Brad Pitt tänker adoptera en åttamånaders bebis från Mönsterås för att hon liknar Ingrid Bergman i Casablanca... För om det är sant kommer jag för alltid förbanna det faktum att jag är född 16 år och två månader för sent och att jag inte alls ser ut som Ingrid Bergman i Casablanca..!)

Aprilskämt,

Wow, bloggen är tillbaka. Blir väl lite sur när de lägger ner den i två dagar för att byta bloggverktyg och efter 47 timmar kommer det upp ett meddelande om att de struntat i att byta ändå... Thumbs up for that, I say. Not. Något som känns bra är dock ett mail jag fick nyss! Kan itne återge det ordagrant, men jag kan ju säga att det var en förfrågan om jag ville jobba i artistrestaurangerna på Hultsfred?! Blev jag glad, eller vad?! Jag håller tummarna för att det inte var ett aprilskämt! (Och för att moster får jobbet, honär på anställningsintervju x 2 idag!)

RSS 2.0