Farewell, Goodbye, Auf widersehen...

Jag sa Hej till alla iförrgår eller igår, och nu säger jag Hejdå igen! I brist på sängplats här hemma och på jobbet rycker jag ut med tältet igen, och ska campa i Köpingsvik i en vecka! Men eftersom jag sätter upp tältet på baksidan avjobbet så är alla mycket välkomna att komma och hälsa på och äta en bulle med mig eller så där. 
     Farewell,

Anger management part 1000001,

Shalala-la, life is wonderful. Som Jason Mraz sjöng så fint någon gång för några år sedan. Särskilt härligt blir det när man kommer hem efter att ha varit borta i över en vecka och upptäcker att ens föräldrar bråkar så att man bara väntar på att de ska skära av allt samboskap och alla bekantskapstrådar, och att ens syster tagit över rummet hon skulle få låna när jag flyttar ut i slutet av veckan, kastat ut alla ens egna saker och skruvat sönder sängen. Hallå, Jorden till Lollo - JAG HAR INTE ENS FLYTTAT ÄN?! I själva verket har jag nu ingenstans att bo på förrän nästa helg. Eller jo, jag har några olika erbjudanden, men inte ett enda som Lovisa kan ha hört om och på så sätt kunde rättfärdiga sitt beslut att kicka ut mig ur mitt eget rum med... Just nu hämnas jag genom att spela hennes Oasis-skiva på max, och jag tänker inte lägga tillbaka den i fodralet. Dett kan hon gott ha, dumskallen.
      Men för att bli glad igen som jag, trots allt gnäll, vill kan jag ju alltid tänka lite på mitt nya, fräscha hår, och på att jag köpte en ett curl gunk från Maria Nila för inte alltför dyra pengar. Ska man fixa håret på Öland ska man göra det i Löt, Tinas Klipp är stället! Nu fick Tina ett halvt reklaminlägg på köpet här, men vad gör man inte?! 
      För att blicka tillbaka lite till Hultsfred kan jag bara säga att den roligaste benämningen på ölänningar är här. "Alltså, ni öländare!" Eller det kanske bara är jag som ser stora kontinenter täckta av öl och med coronaflaskor som växer ur marken istället för träd?!
      Om ett tag tänker jag dock lägga upp lite schyssta bilder från festivalen. Eftersom kameror var förbjudna i artistrestaurangen där jag jobbade (Yes, jag skryter, lite onödigt kanske med tanke på att jag bara lagade mat och sånt!) och jag sedan bara hade mobilkameran blir det till att kolla in rockfoto. Där har jag lyckats fastna fyra eller fem gånger nämligen - är man linslus så är man!


Men ni öländare,

Na. na, na na-na. Jag tog mig hem till sist! Eller, hem och hem jag åkte från Hultsfred i förrgår, stannade till i lägnheten till igår för att sedan fastna hos Jenny i Borgholm fram tills idag. Men inom en snar framtid på en sisådär två timmar verkar det faktiskt som om jag ska åka till mamma och pappa. Tänkte stanna där någon dag innan jag flyttar till Västergården över sommaren - Lovisa får ta mitt rum när hennes hus är uthyrt nämligen.
          Summan av Hultsfredskardemumman kommer nog en annan dag - har hittat X antal snygga bilder på mig med Hannis och Fia och Ida, Maria och Carolina. Nu ska jag snart åka och klippa mig.  Fräscht!


200,

äh, 200:e inlägget, inget att ha ångest över.
    HULTSFRED hägrar. Om två dagar är jag tillbaka i festivalparadiset. Förra gången var det i Borlänge, nu blir det äkta festival i en äkta håla. Jag längtar! (: Lyckqades till och med fixa någon att bo med under festivalen - återkommer efter den. Innan jag åker måste dock Lollos student klaras av. Wie?!

Releasefest,

Japp, mitt nya favoritord är releasefest, och det är på en sådan jag ska nu i eftermiddag/kväll! Tina öppnar sin nya salong i Löt, och tänker inte missa en fest på en måndagkväll - så det så!

Nya faran,

Gud, veckorevyn är farligt att gå in på, hittade det här spelet - och fastnade! :P

ångestpanik och panikångest,

Satans helvetes alla jävlar, jag behöver hjälp! Efter gårdagens Springbreakhäng (som mest var häng hos mig i trädgården, men ändå) fick jag en smärre chock, typ i klass med "ge mig en papperspåse jag hyperventielerar"-chock, när jag insåg att vi har prov på Modernismen och Postmodernismen imorgon. När jag lugnat mig lite tänktle jag efter lite, och sedan tidigare vet jag ju att jag har rätt lätt att få in saker i sågspånen jag brukar kalla hjärna, så jag sköt upp plugget till idag för att kunna mysa i solen med grill och chill och allmänt häng med diverse sköna typer.

På den tiden trodde jag väl kanske inte att det var 100 sidor jag skulle kunna... Åhh, livet suger hårdare än en Nilfisk dammsugare just nu. Fast änd inte, för det är soligt, det är varmt och jag sitter i shorts och linne på gräsmattan och pluggar och pratar med kompisar. Dessutom har Tina releaseparty för nya salongen imorgon - jag längtar! Får se hur jag gör med provet, antingen går jag dit imorgon och skriver ett dåligt prov, eller så skriver jag det nästa vecka och satsar istället på att plugga hela den här veckan. Jag missar i och för sig en ledig eftermiddag som de andra får, men får chansen att skriva vg eller mvg istället för ig. Det känns rätt värt det.

Nu blir det mer plugg, har 30 sidor kvar att läsa, och den här gången ska jag försöka att inte somna som jag gjorde nyss! Sedan blir det till att fixa lite lunch och att beundra mina nya jeans jag köpte igår.

Kram-kram,

RSS 2.0