POPAGANDA 2009!

Den här helgen befinner vi oss på Popaganda och arbetar med ett projekt vi kallas Propaganda på Popaganda. Musiken är helt sanslöst ball-kicking, breath-taking underbar! Miike Snow och Florence Valentin (de senare är rätt gamla, men jag är väl rätt seg!) har varit de bästa upptäckterna! The teenagers gjorde oss besvikna med playbacken, men 3 av 4 läskigt vackra män i 25-30-årsåldern med bra scenshow gjorde att vi ville fortsätta se! Två kvällar på KTH, korridorsfest igår - kräftskiva utan kräftor och hattar idag! Mer update kommer i bättre väder!

c'est magnifique!

Och nu, dags att fixa i ordning mig inför Störlinge stugparty 2009, massor av människor, grillning, lite vin och en so called infinity-bandare. I mitt risiga tillstånd peppar jag som sjutton och räknar med ännu en fantastisk kväll!

På väg mot Störlinge stugparty '09

För första gången i mitt liv tror jag att jag är bakfull. Munnen smakar metall och jag vill bara dricka kaffe och vatten hela tiden. Helst till tonerna av Sister Hazel, eller mitt senaste fynd i den musikaliska labyrinten, TB Flapjacks. De sistnämnda är faktiskt frukten av några utekvällar på KM, bra bartendrar med bra musiksmak - det gillas!

Gårdagnatten var förvisso något i överkant - jag vet inte riktigt hur det gick till, varken jag eller Erika drack något förrän klockan var närmare 11, men jag antar att när man är på det humöret vi var på igår och bara satt och skrattade hela tiden slog väl vodkan runt totalt i kroppen! Vi var inte dansa-på-borden-fulla, men tillräckligt för att sitta på scenen på Larmtorget vid halv fyra i morse och betrakta den ödsliga tomheten, eller vad det var vi döpte den till. Som sällskap hade vi även en barfota yngre man som fick tankarna att dras åt hippietidens 70-tal. En väldigt filosofisk gryning som fick avrunda en händelserik kväll där alla möjliga kända och okända ansikten dök upp, fest!

I övrigt - partyoutfiten, ny för kvällen och gudomligt skön. Buren med högklackat och en stram knut som inte var så stram längre efter en galen bilfärd med åtta personer i en liten typ golf mellan norrliden och kalmar city!

vehåett

Jag har hittat ett underbart sätt att fira min två-och-en-halv-dagars semester- med att se på en deprimerande dålig film på 3:an, Kate&Leopold. En typisk Meg Ryanfilm, och jag kommer nog snart byta, men Hugh Jackman är fantastiskt snygg så jag uthärdar lite till! Haha. 

Imorgon tänker jag dock fira lite bättre, jag ska sova ut på riktigt och smälla till med en natt i Kalmar och på KM! Det blir som den gamla goda gymnasietiden för en månad sedan! 

Nu blir det lite VH1 tror jag, "Best of charts Norway 1985". Och mitt sporadiska bloggande tycks få fortgå. 

Nu för tiden

har jag ångest fem gånger om dagen ungefär. Och för varje ångestattack får jag sju raseriutbrott på mig själv och därmed alla i min omgivning. Trött, sur ,grinig och bara en liten töntig 14-åring igen. Fast den här gången med finnar, något som bidrar till ännu mer ångest och raseriutbrott. 



RSS 2.0