Surprise!

Wow, tro det eller ej, men er kära spanienkompis sitter faktiskt på lektion och pluggar just nu - om än till fågelkvitter och strålande sol på en inglasad altan på Sherry golf. Läser just nu projektarbetet och håller på att göra en tidsplan. Allt sånt här förarbete suger! Förhoppningsvis blir det roligare när vi väl börjar komma ut och göra reseaerch på restaurangerna och bodegan vi ska till!
    Men nog om jobb, igår kväll hade vi hur kul som helst! Petra, jag och Mimmi regraderade till tvååringar och gick ut och hoppade i vattenpölarna på den översvämmade innergården, vakten bara tittade på oss och kallade oss idioter innan han ropade in oss för att vi störde för mycket. Haha! Jag älskar att vara barnslig - egentligen borde jag nog gå barn och fritid och bli dagisfröken!
   Imorgon är vi lediga - om det är fint väder sticker skolan till stranden, annars åker vi in till stan där det är något slags festival för att hedra något Mercedeshelgon. Kul va? (: Skriver mer senare - eventuellt kommer det lite bilder med!
xoxo,

Kommentarer
Postat av: Tina

Snälla Kajsa inte dagisfröken!!! Kom ihåg varför du inte blir barnläkare....barn skriker...:)Njut av tiden i utlandet o kramis (den du inte fick innan du åkte)

2008-09-23 @ 22:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0